New Life Team

New Life Personal is een platform van mensen die uitblinken op een bepaald gebied. Daar kun jij zo op inpluggen. Je leert van de besten. Een omgeving die bruist van enthousiaste en betrokken mensen die jou de kennis en skills geven.

We trainen over onderwerpen die je aanspreken: van je passie (terug)vinden tot het bereiken van je doelen, van intu√Įtie tot spiritualiteit, van topcommunicatie tot carri√®re maken, van zelfvertrouwen tot public speaking, van je gezondheid tot maatschappelijke betrokkenheid. Je vindt bij ons altijd een mix tussen de pijlers: body, mind, spirit en skills. Want alleen een balans hiertussen zorgt voor lange termijn succes. Wat succes ook voor jou betekent.

Je leert bij ons dingen die je eigenlijk op school had willen kunnen leren.

Volg onze gratis introductieworkshop >>

 Anatol

Chief Changing Lives

Anatol Kuschpeta: "Aangezien het niet mijn sterkste kant is om breedvoerig over mijzelf te praten heb ik iemand die mij goed kent gevraagd mij en mijn leven te schetsen."

Zijn uitzonderlijke naam erfde hij van zijn vader, die afkomstig was uit Oekra√Įne. Vroeger wilde hij chirurg worden, maar zijn gevoel stuurde hem uiteindelijk het pad op van coaching en training. En dat vakgebied zit hem als een zorgvuldig gesneden maatpak. Zijn drive, geestdrift en sterke wil om dingen te bereiken werken aanstekelijk. Hij durft, dat bewijst hij zijn hele leven al. Hij zei bijvoorbeeld tot drie keer toe zijn baan op, zonder dat er een nieuwe in het verschiet lag. Heeft zekerheden ingeruild voor ervaringen, heeft de wereld bereisd om zo een glimp op te kunnen vangen van de dingen die mensen bezighouden en bewegen. Dat wat hij anderen voorhoudt, brengt hijzelf zo succesvol in praktijk: volg je hart, doe het!

Anatol houdt van mensen, ongeacht wie ze zijn of wat ze doen. Hij heeft de gave om op alle niveaus diepgaand contact te maken. Kinderen, pubers, captains of industry, ouders, mensen van de straat, het maakt niet uit. Zij vormen samen immers dat wat we noemen ‚Äėhet leven‚Äô, en juist dat is de kern van zijn hartstocht. Hoewel Anatol een begenadigd mens is, kent hij ook tegenslagen. De manier waarop hij daarmee omgaat, de mentale kracht, zijn onstuitbare positieve, oplossingsgerichte attitude en zijn bereidheid om van alles en iedereen te leren, zijn opmerkelijk te noemen.

In 1999 richtte hij de University of Life op, later omgedoopt tot New Life Personal en New Life Business. Deze naam drukt beter uit waar hij voor staat, wat hij anderen zo gunt en wat hij ze ook daadwerkelijk weet te geven:
a New Life, een Nieuw Leven.

Al meer dan 30¬†jaar coacht en traint hij mensen, zowel particulier als zakelijk, zowel individueel als in groepsverband. Velen heeft hij al op weg geholpen naar een fijner, gelukkiger leven. Mensen met angsten en fobie√ęn, met verdriet, burn-out, ziekte, onrust, ontevredenheid. Ook zakenmensen, die meer uit zichzelf willen halen, willen excelleren. Of professionals die klem zitten in hun werk, die als het ware overlopen, die beter willen leren managen en hun tijd beter willen besteden.

Wil jij ook getraind worden door Anatol, dan is de Masterclass Personal Development iets voor jou. Klik hier voor meer informatie >>.

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Lingu√Įstisch Programmeren.

 

Wat doen we?

Je kunt bij ons terecht voor 1-daagse en meerdaagse leertrajecten. Zoek je persoonlijke coaching of leer je liever in een groep? Door middel van workshops, trainingen, opleidingen, coaching en evenementen bieden we je een vorm aan die bij je past. 

Hoe doen we dat?

Je leert razendsnel, want wij hebben het voorwerk voor je gedaan. Je vindt bij ons de nieuwste kennis die echt werkt. Concreet en gebundeld. Bovendien maken we gebruik van snelleertechnieken en een audio-visuele beleving, zodat je ook op onbewust niveau grote stappen voorwaarts maakt. 

Voor wie?

Voor wie? Voor mensen zoals jij en ik. Jong en oud. Van student tot ondernemer, van huisvrouw tot manager, van medewerker tot directielid. 

Bedrijfsleven

New Life Business is actief in het bedrijfsleven.
Vanuit dezelfde visie, maar dan in een zakelijke context. We organiseren voor bedrijven kleine en zeer grote events. One-stop-shop en op maat. We coachen de sprekers die op het podium gaan en schrijven en maken zelfs hun presentaties.

Daarnaast is Anatol Kuschpeta een veel gevraagd coach voor leden van Raden van Bestuur, directies, topmanagement en young potentials.

Volg onze gratis introductieworkshop >>
Terug naar de homepage