Reviews

 

Reviews van onze deelnemers

1023
Schrijf je nu in voor de gratis introductieworkshop >>

“Communicatie, we kunnen niet zonder in de hedendaagse samenleving. Maar soms is het wel van belang om jouw mening of standpunt goed over te brengen. Hoe je dit het beste kan doen, leren we in de masterclass van New Life University.” - Altijd Jong, RTL4

Onze deelnemers kunnen je veel beter vertellen wat ze door de Masterclass hebben bereikt dan welke "pakkende marketing tekst" dan ook

 

 

Ans Mulders

Specialist ouderengeneeskunde en medisch adviseur

Sinds de Masterclass is het leven van Ans enorm veranderd.

 

“Zonder de Masterclass zou mijn leven er heel anders hebben uitgezien, ik heb nu veel meer plezier en ben altijd opzoek naar de win-win.”

Guus Benning

Mede-oprichter Juice Brothers

Dankzij de Masterclass heeft Guus de focus gekregen om van zijn bedrijf een enorm succes te maken.

 

“Wat ik heel gaaf vind is dat Anatol alles heel toepasbaar maakt. Zo krijg je praktische tips voor de omgang met mensen, hoe je jezelf presenteert en hoe je jouw doelen zo tastbaar maakt dat je ze kan bereiken.”

Han Joling

Milieukundig adviseur

Han durft zijn dromen weer na te jagen en is regisseur van zijn leven geworden.

 

“Ik zat vast in mijn werk, het beviel wel maar er zat geen leven meer in. Ik leefde het leven zoals het langs kwam. Nu maak ik zelf bewuste keuzes en ben ik mijn dromen actief aan het najagen.”

Bianca van der Noort

HR-manager

Bianca heeft een super leuke tijd gehad, en zoveel prachtige bagage gekregen die ze de rest van haar leven meeneemt.

 

Toen ik die eerste zondag naar huis ging had ik vleugels. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad, ben ongelofelijk in beweging gekomen en heb super leuke mensen ontmoet. Voor mij heel erg waardevol.”

 Relinde Hultink

Lerares

Feel the fear and do it anyway, dat heeft een grote verbetering in haar leven gebracht.

 

“Ontspannen, makkelijk contact met mensen. Één van de beste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik heb daar zo veel geleerd over mezelf, over andere mensen en hoe ik beter contact kan krijgen.”

Schelto Witsen-Elias

Medewerker groot internetbedrijf

Schelto doet tegenwoordig gewoon wat hij leuk vindt en ziet geen problemen meer.

 

“Mijn angst is minder geworden om voor grote publieken op te treden en ik denk lichter na over het leven. Daardoor is mijn leven leuker en makkelijker stuurbaar. Dit is fantastisch om mee te maken.”

Martijn van Kesteren

Auteur en marketingadviseur

Martijn wilde zich graag verder ontwikkelen en nieuwe mensen leren kennen.

 

“Als ik mijn leven vergelijk voor en na de Masterclass denk ik dat ik een stuk effectiever ben geworden, nog beter van mijn tijd gebruik maak, beter kan communiceren en ik ben meer zelfbewust geworden. Ik weet waar ik heen wil en hoe ik daar kan komen.”

Karleen Wijsman

Systeemontwikkelaar

Karleen wist biet precies wat ze wilde, met haar werk en haar leven.

 

“Deze Masterclass heeft me echt geholpen om stappen te durven zetten. Door dingen te doen die je heel eng vindt ga je op elk gebied van je leven groeien en durf je meer. Ook heb ik mijn voedingspatroon aangepast waardoor ik veel meer energie heb. Je krijgt heel veel inzichten, echt een verandering van hoe je in het leven staat, en dan zo concreet gebracht met oefening en verhalen dat je er zelf mee verder kan.”

Schrijf je nu in voor de gratis introductieworkshop >>