Veelgestelde vragen (FAQ)

 

Mag ik de Masterclass een tweede keer volgen?

Als je dit van te voren aangeeft en we hebben genoeg plek, dan kun je de Masterclass nogmaals volgen. We rekenen hiervoor alleen de kosten voor koffie/thee, lunches en administratiekosten. Neem contact >> met ons op voor meer informatie. 

 

Moet ik de modules aaneengesloten volgen?

De Masterclass heeft een vaste startdatum, waar je echter eventueel ook later in kunt stromen. En kun je een bepaalde module niet aanwezig zijn, dan kun je die later inhalen. De 5 modules worden 2 keer per jaar gegeven. We raden je aan, voor een versnelde persoonlijke ontwikkeling, om de modules snel achter elkaar te volgen.

 

Welke onderwerpen kan ik allemaal verwachten tijdens de Masterclass?

Vele! Dit zijn onze modules: Best of NLP, Self Mastery, Presenting Yourself, Influencing with Integrity and Energy & Health. Wij geloven dat je een balans in je leven kunt vinden als je een evenwicht hebt in je Body, Mind, Spirit en Skills. 

 

Krijg ik een werk- of leerboek?

Nee, wij geloven dat je leert terwijl je niet doorhebt dat je leert. Wel hebben we een lijst met boekentips. Een goede start is NLP voor Dummies >>

 

Er zijn zoveel aanbieders. Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Er zijn in Nederland honderden plekken waar je kunt leren. Er zijn vele goede instituten. Wij zeggen altijd: "Zorg dat je eerst de trainer ontmoet en als deze 'goed voelt' je in te schrijven". Dit is precies de reden waarom we kosteloze introductieworkshops geven ter promotie van onze Masterclass.

Wij doen veel meer dan een techniek training.  Er zijn niet veel instituten die een mix tussen body, mind, spirit en skills trainen. Onze modules zijn vernieuwend en je kan zelf kiezen wanneer je ze volgt. Ook horen wij van onze klanten terug dat de trainingen uitzonderlijk sterk en up-to-date zijn. Daarnaast is de trainer Anatol een coach die dag-dagelijks in praktijk brengt wat hij traint.

                                      

Verandert de Masterclass wie je bent, verandert het je karakter?

Nee, je verandert niet van karakter. De kennis en kunde die we je aanreiken, zijn zeer krachtig. We geven dan ook altijd als tip mee om te doseren. Wanneer je meer van je potentieel leert kennen en leert te gebruiken, kun je zeer enthousiast worden. Doseer dus naar je omgeving en laat ze wennen aan jouw nieuwe vaardigheden en inzichten. Eigenlijk wordt je juist meer jezelf, maar dan met betere vaardigheden.

 

Bij wie kan ik tijdens de Masterclass met mijn vragen en of opmerkingen terecht? 

Je kunt tijdens de Masterclass al je vragen stellen aan Anatol, de trainer. Ook zijn er goed getrainde assistenten bij de Masterclass aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden. Als je de Masterclass gaat volgen, ontvang je een inlogcode van een forum dat alleen door jou en je mede-studenten te benaderen is. Op dit forum kun je elkaar vragen stellen en antwoorden geven.

 

Hoe wordt er les gegeven?

Anatol legt een stuk theorie uit, geeft een demonstratie in de praktijk en vervolgens kun je, als je dit wilt, met medestudenten oefenen. Het allerbelangrijkste is een veilige en vertrouwde leeromgeving, en die hebben wij voor je.

        

 

Kan ik in delen betalen?

Jazeker. Je kunt in vijf delen betalen of bel ons even op, dan maken we een voor jou passende afspraak. De korting van 10% vervalt dan wel. Bedrijven kunnen niet in delen betalen, particulieren en ZZP-ers wel.

 

Wat is de groepsgrootte?

Persoonlijke aandacht is een vereiste bij de Masterclass. Op elke tien deelnemers is er daarom een extra - door Anatol Kuschpeta opgeleide - coach aanwezig. De groepsgrootte van de Masterclass ligt tussen de 15 en 30 personen. Uit ervaring blijkt dat een dergelijke groep zeer prettig werkt. Een voordeel is dat je mensen met verschillende zienswijzen ontmoet, waardoor er juist extra diepgang ontstaat. Bovendien kun met veel verschillende mensen oefenen waardoor je nog sterker wordt in het afstemmen van je communicatie.

 

Wat kost de Masterclass Personal Development?

De Masterclass bestaat uit 2 opties.

Standaard. Deze optie kost €3.497 en duurt 15 dagen (5x3 dagen)
Personal. Deze optie kost €4.997 en duurt 15 dagen (5x3 dagen) én drie keer 1-op-1 coaching met Anatol.
Deze optie vooral aantrekkelijk voor mensen die meer uit hun carrière of eigen bedrijf willen halen.

Voor mensen die graag persoonlijk door Anatol gecoacht willen worden is 'Personal' de beste optie.

Lees hier meer over de Masterclass >>